luni, 1 ianuarie 2018

Un an nou + un top 5 carti preferate pe care le-am citit in 2017

                     
                          Daca tot am inceput un an nou,un an care sper sa fie plin de aventuri incredibile si multe personaje fantastice,m-am gandit sa fac un top 5 cu cartile pe care le-am citit in 2017.Carti pe care le-am adorat din tot sufletul si pe care le recomand din tot sufletul.
Recunosc ca am recitit unele carti-cele care sunt pe lista mea de preferate-si nu o sa le bag in top,deoarece ele au facut parte din topurile din anii trecuti.

Well,recunosc ca imi este foarte greu sa aleg doar cinci carti,mai ales ca ma citit carti care le-am adorat la maxim dar si carti care nu au fost pe placul meu.Daca ar fii sa ma iau dupa ce imi spune Goodreads-intotdeauna ma iau dupa Goodreads,deoarece acolo imi tin cont de toate cartile pe care le citesc si adaug rating-urile si recenziile- cam asa arata list mea de rating-uri.

Top 5 carti preferate:

1.A Court of Wings and Ruin (A Court of Thorns and Roses #3)de Sarah J. Maas.
2.King's Cage (Red Queen #3) de Victoria Aveyard.
3.Razbunarea Ciorilor (Banda Celor Sase Ciori #2) de Leigh Bardugo.
4.Sangele Elfilor(Witcher #3) de Andrzej Sapkowski.
5.Aviatoarea de Sandra Coroian.

Pe langa top daca apasati pe fiecare titlu in parte puteti sa gasiti recenziile cartilor.Cam asa arata top 5-ul meu .Greu de ales dar sunt multumita. :)

Si,asa de final,un mic playlist cu genul de muzica care imi place mie. ^_^

3 comentarii:

Bianca Hanganu spunea...

Ce titluri frumoase! În mare parte, sunt fantasy, ceea ce dovedește că 2016 & 2017 au fost anii cărților fantasy. Cred că și 2018 o să se prezinte similar. :D Lecturi minunate!

Oana H. spunea...

Sunt o mare fana a genului fantasy si citesc foarte multe carti de genul acesta.Incerc sa mai amestec,sa mai adaug si alte genuri dar intotdeauna ajung inapoi la fantasy.As putea sa zic ca sunt un pic dependenta de acest gen.
Anul acest mi-am propus sa incerc si altceva.
Multumesc! :) ^_^

Anca Adriana Rucăreanu spunea...

Să ai un an plin de lecturi minunate! Interesant top!