sâmbătă, 23 septembrie 2017

Zile cu cer albastru + reading slump.
Heya!

Dupa cum am scris in ultima postare m-am intors cu cateva ganduri de-ale mele.Stiu,stiu..Revin o data la nu stiu cat timp,dar hey,macar revin.
In ultimul timp am cam intrat intr-un reading slump -am terminat doar cateva carti pe care le-am inceput in engleza dar de cele din biblioteca mea nu prea m-am mai atins.Azi am inceput Robinson Crusoe de Daniel Defoe,am citit vreo 27 de pagini si iata-ma aici pe blog cu o inca incercare de a crea o postare cat de cat normala.
Vreti sa stiti ce mai fac atunci cand nu citesc,nu lucrez sau cand ies din casa?Il innebunesc pe logodnicul meu cu pozele.Ha.Da,ador sa fac poze cu telefonul.Nu mie..Nu sunt chiar asa de fotogenica,prefer sa fac poze la tot ceea ce mi se pare mie adorabil sau cat de cat fotogenic.
Astazi,pe cand am fost in vizita la bunica la sat,am umblat ca o albinuta prin curte si am facut cateva poze.L-am zapacit pe cainele ei(rasplata ca m-a fugarit ca nebunul prin curte si ca era sa ma dea de cateva ori cu fundul de pamant) cu pozele si cu comenzile mele de a sta intr-un loc.Dap,a fost amuzant,dar si cand m-a prins nu mi-a mai dat drumul.
Pe langa asta,mai tot timpul am dat de ceva care mi-a atras :o floare cu cateva petale rupte,cerul albastru cu norisorii lui pufosi ,ciorchinii de struguri sau frunze in forma de inima.Nu imi scapa nimic.Asa ca imediat cum prind ocazia scot telefonul si fac poze la absolut tot.
Dovada se afla pe contul meu de instagram si pe facebook,unde distribui pozele pe care le fac cu intentia de a arata minunatiile pe care le vad zilnic.
Eii,ca sa nu ziceti ca ma laud aiurea cu faptul ca fac multe poze si ca ador asta,o sa va pun cateva poze:


Nu ma laud ca fac poze foarte faine sau foarte interesant,sunt doar lucruri care imi plac mie si care mi se par cat de cat interesante.Daca doriti sa vedeti mai multe ma gasiti pe instagram .Intrebare:Ati citit Witcher:Ultima dorinta de Andrzej Sapkowski ? Daca da,ce parere aveti despre aceasta carte?
Astazi am profitat de Festivalul Reducerilor de pe elefant si mi-am comandat cartea de mai sus si Aviatoarea de Sandra Coroian.Cine stie poate una dintre ele ma scoate din reading slump,ori poate o sa imi revin dupa ce mai citesc cateva capitole din Robinson Crusoe.Poate.Niciun comentariu: