marți, 4 aprilie 2017

Astazi mi s-a facut dor de... #4

 A trecut ceva vreme de cand am postat din nou in aceasta rubrica.Recunosc,poate am sarit peste vreo doua carti de pe lista pe care am facut-o,insa nu-i bai.
Astazi,am ales sa continui rubrica cu o alta carte,adica Daca As Ramane de Gayle Forman.
Cartea a aparut la editura Rao si eu zic ca merita citita,tocmai de acea am ales sa o recitesc in acest moment.Nu strica niciodata sa faci reclama unei carti bune.


Ce ai face daca ar trebui sa alegi?
Mia este o violoncelista talentata in varsta de 17 ani, cu o familie iubitoare si un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decat sa aleaga daca va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va ramane in Oregon cu cei dragi.
Insa intr-o dimineata cu ninsoare, totul se schimba, iar decizia pe care brusc trebuie sa o ia este dramatica si dureroasa. Mia isi pierde parintii si fratele mai mic intr-un accident rutier, si, cu toate ca nu isi aminteste momentul impactului, ea ii poate vedea pe cei din jur si pe sine.
Romanul este scris la persoana intai, Mia evoca evenimente din viata sa, descrie ceea ce vede si aude in spital, desi nu poate simti nimic si este din ce in ce mai slabita.
Dragostea pentru cei ramasi in viata si pentru Adam si pasiunea pentru muzica clasica vor determina alegerea pe care tanara o face la final.
Daca as ramane (If I Stay) atinge teme importante, despre viata, moarte si despre cum totul se poate schimba iremediabil intr-o secunda. Cartea este inspirata de o tragedie reala.


Goodreads:Daca As Ramane
Goodreads: Gayle Forman 

Niciun comentariu: