vineri, 31 martie 2017

Recenzie:Lover Eternal (Black Dagger Brotherhood #2) de J.R. Ward.In the shadows of the night in Caldwell, New York, there's a deadly turf war raging between vampires and their slayers. There exists a secret band of brothers like no other-six vampire warriors, defenders of their race. Possessed by a deadly beast, Rhage is the most dangerous of the Black Dagger Brotherhood.

Within the brotherhood, Rhage is the vampire with the strongest appetites. He's the best fighter, the quickest to act on his impulses, and the most voracious lover-for inside him burns a ferocious curse cast by the Scribe Virgin. Owned by this dark side, Rhage fears the time when his inner dragon is unleashed, making him a danger to everyone around him.

Mary Luce, a survivor of many hardships is unwittingly thrown into the vampire world and reliant on Rhage's protection. With a life-threatening curse of her own, Mary is not looking for love. She lost her faith in miracles years ago. But when Rhage's intense animal attraction turns into something more emotional, he knows that he must make Mary his alone. And while their enemies close in, Mary fights desperately to gain life eternal with the one she loves...


Recenzie:


Dupa ce am citit despre Wrath si Beth,continuarea serie a fost mult mai intensa și complicata decat cum ma asteptam eu. Insa,complicata sau nu,este exact cum speram si exact ceea ce nu ma asteptam. Da, mă contrazic singura, dar asa este.
Continuarea a fost exact pe placul meu,cu multe surprize si personaje noi,multe scene complicate,intense și captivante.
Având in vedere cat de mult mi-a placut primul volum,speram din tot sufletul ca al doilea sa nu ma dezamăgească. Asa cum am sperat nu m-a dezamagit.
De data asta am avut placerea sa citesc despre alt membru al fratiei,despre Rhage. Despre blestemul lui. Despre importanta lui in aceasta fratie…Dar si despre hotararea lui de a lupta alaturi de fratii lui.
Și,la fel cum primul volum a fost despre Wrath si evolutia lui,am avut sansa sa citesc despre cum evoluează Rhage si de ce este capabil acesta cand venea vorba despre fratie sau femeia pe care o iubea. Intens. Foarte,foarte intens.

Imi place foarte mult cum a ales autoarea sa scrie totul,mai ales cand era vorba despre cei din fratie. Scenele de lupta. Luptele interne cu proprii demoni a vampirilor. Relatia de fratie dintre ei. Respectul pe care il aveau intre ei si felul in care se aparau unul pe altul.
Si , da, acestea continuarea este exemplul perfect despre luptele interne cu proprii demonii a celor din fratie. In special a lui Rhage si a lui Zsadist. Doi vampirii puternici bantuiti de trecut. Unul cu un blestem care prinde viata. Altul bantuit de ororile trecutului, ceva ce la transformat intr-o persoana periculoasa.
Dar,in același timp,este si povestea lui Mary. O tanara a carei viata este destul de complicata si care spera din tot sufletul sa aiba o viata cat se poat de normala. Asta pana cand intalneste un baiat special si totul se transforma intr-o poveste intensa si plina de surprize.

Povestea lui Rhage a fost mai complicata decat a lui Wrath. Tinand cont de blestem,mai trebuie sa adăugăm si boala lui Mary. Este un adevarat roller-coaster de evenimente emotionante,dar mi-a placut la nebunie hotărârea lui Rhage de a nu renunta la Mary.
S-au intamplat foarte multe lucruri,lucruri care m-au socat dar in acelasi timp m-au facut sa rad. Lucruri precum reacția celor din fratie cand Rhage le-a spus de​ Mary. Felul in care a fost implicat băiatul pe care Mary la întâlnit la inceput in toata povestea asta,mai ales ca el habar nu aveaca urma sa devina un vampir.
Nu am avut timp sa ma plictisesc sau sa ma gandesc la cine stie ce altceva,de la inceput pana la sfarsit m-a ținut cu sufletul la gura.
Faptul ca au fost si scene amuzante a fost perfect. Tachinarea dintre fratii și felul lor de a fii a făcut totul mai usor de citit. Este mult mai interesant atunci cand combini scenele amuzante cu cele de acțiune.Automat schimba totul so transforma povestea in ceva mai agreabil.

Rhage este un personaj destul de complex, incapatanat dar in acelasi constient de ce este capabil,mai ales daca i se declansa blestemul. Cu o atitudine destul de intensa si placuta,a reusit sa ma faca sa-l plac din start,chit ca a trebuit sa ignor cateva amanunte care nu mi-au placut foarte mult.
Mary. Mi-a placut de ea că nu s-a lasat manipulată usor. Un personaj placut cu o atitudine pozitivă,chit ca viata ii punea in cale multe obstacole.

John Matthew-unul dintre personajele noi m-a facut foarte curioasa si recunosc ca abia astept sa aflu mai multe despre personajul acesta. Este un caz misterios care urmeaza sa fie descoperit in totalitate.
Bella-vecina lui Mary si o vampirita destul de interesanta. Cea care il duce pe John Matthew la fratie. Nu mi-a placut ce s-a intamplat cu ea la sfarsitul cartii ,mai ales ca mi-a placut de ea. O fiinta blanda si placuta,cu secrete imense. Presimt ca in cartea urmatoare totul se va schimba pentru ea.

Ultimele capitole au fost destul de grele si intense,mai ales cand a fost vorba despre Rhage si Mary. Despre gandul ingrozitor ca el urma sa o piardă,insa totul s-a schimbat si raul s-a transformat in bine.

Da, sunt o romantica incurabila care spera ca toate cartile sa aiba un sfârșit fericit.Recenzia primului volum din serie: Dark Lover.
Goodreads: Lover Eternal .

Niciun comentariu: