joi, 16 martie 2017

Cititul provoaca dependente de aventuri.
S-a intamplat de foarte multe ori sa nu am chef sa fac nimic altceva decat sa stau in pat si sa citesc.
Ei,lene sau nu,nimic nu se compara cu o aventura intr-o lume pe care ti-o poti imagina asa cum vrei tu. O aventura plina de :actiune,multe surprize ,urcusuri si coborasuri,un roller-coaster care sa te puna la pamant din cauza emotiilor sau,bineinteles, o nebunie totala care ,pas cu pas,devine o dependenta totala.
Da,poate habar nu am ce scriu sau poate habar nu aveti la ce ma refer,insa pot sa spun ca cititori adora aventurile astea nebune la care ma refer eu.
 Am avut parte de atatea aventuri-in mintea mea- ,si sper sa am parte de ele in continuare,incat am ajuns sa fiu dependenta de ceea ce poate oferi o carte.
In cele mai multe cazuri ajung sa cred ca,dupa tot ce s-a intamplat in cartea respectiva,ori nu o sa gasesc ceva mai bun,ori ma grabesc spre aventura urmatoare.
Chiar nu pot refuza asa ceva. Tocmai de aceea am decis sa-mi exprim gandurile si sentimentele despre minunile pe care le citesc,chit ca poate nu le citeste nimeni.

Ce mi-a trecut astazi prin minte pe la ora 18:07->
"Stau aici,pe scaun la lucru,si ma tot gandesc la un mod de a-mi reveni din plictiseala si somnolenta asta care nu imi da pace de azi dimineata. E ora 18:07 si astept ca timpul sa treaca un pic mai repede, sa pot scapa de aici si sa ma duc acasa,unde am de gand sa imi bag nasul intr-o carte si sa nu mai ies de acolo pana noaptea tarziu."
Asta este placerea mea cea mare:mirosul unei carti,sa rasfoiesc paginile,sa caut citate si sa le notez pe unde apuc..dar si sa vad cartile cum se aduna pe rafturi. Cel mai mult imi place atunci cand stau cu nasul intr-o carte pana noaptea tarziu,fara ca cineva sa ma intrerupa.

Ei,am cam deraiat de la subiect,dar chiar nu ma puteam abtine. Poate am mai scris asta mai de mult pe blog. Sau poate,chit ca am mai scris,nu a citit nimeni. Oricum am de gand sa ma repet,ca o melodie pusa pe repetare care pana la urma ajunge sa te scoata din sarite.

(Pozele au fost luate de pe Pinterest)
Gata,gata..ma opresc. Si cand o sa ma mai apuce scrisul de genul asta,o sa fac o noua postare. Nu imi revine des inspiratia,asa ca profit de ea cat pot.

Niciun comentariu: