joi, 23 martie 2017

Astazi mi s-a facut dor de..#3Recent am terminat de citit primele doua carti din seria Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick,o serie despre ingeri,asa ca mi-am propus ca urmatoarele doua carti pe care le voi reciti sa fie tot despre ingeri.
Nu ma intrebati de ce,tot ce pot sa va spun este ca ador cartile cu ingeri si chiar nu ma pot abtine cand vine vorba despre ele.
De data asta,desi nu am seria completa deoarece nu a aparut decat primul volum la noi,privirea mea s-a oprit asupra unui titlu care practic mi-a facut cu ochiul.Jur,parca striga la mine:reciteste-ma!
So,yeah,asa am ajusn la concluzia ca trebuie sa o recitesc pe aceasta,apoi ma apuc de Halo de Alexandra Adornetto.

Primul volum din seria Penryn si Sfarsitul Lumii de Susan Ee a aparut la Young Fiction Connection.Este o carte pe care o recomand din tot sufletul ,mai ales daca sunteti fani inraiti a cartilor cu ingeri,asa cum sunt eu.


Descriere:

Au trecut șase săptămâni de când Îngerii Apocalipsei au coborât pe Pământ pentru a distruge lumea modernă. Bandele de răufăcători sunt stăpânii zilei, iar spaima și superstițiile cei ai nopții.
Când îngerii războinici răpesc o fetiță neajutorată, sora ei Penryn, în vârstă de șaptesprezece ani, e hotărâtă să facă orice să o salveze.
Orice, în afară de a încheia un pact cu un înger inamic.
Împreună cu Raffe, un luptător rănit și fără aripi, pe care îl salvează, Penryn pornește într-o călătorie plină de pericole pentru a-și regăsi sora și în timpul căreia cei doi protagoniști trebuie să se sprijine unul pe celălalt ca să poată supraviețui.Cateva detalii despre autoare:
Susan Ee a mâncat mezze în cetatea veche a Ierusalimului, a făcut surf în apele calde ale Costa Ricăi și și-a prezentat filmul de scurt-metraj la un festival important. Toată viața a fost pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare pentru că această meserie îi descătușează imaginația.

Goodreads:Ingeri Cazuti
Goodreads:Susan Ee.

Must read,my friends!Yup,e o carte pe care trebuie neaparat sa o adaugati pe lista de "Must read".

Niciun comentariu: