duminică, 6 aprilie 2014

Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere -noutati despre film!Inca o noutate in lumea ecranizarilor este faptul ca s-a ales actrita pentru rolul principal din filmul Probabilitatea Statistica De A Te Indragosti la Prima Vedere.
Desi nu s-a dezvaluit numele actritei,se pare ca au facut o alegere reusita conform spuselor celor de la Page To Premiere. Cei de la Page to premiere au scris pe pagina lor faptul ca cea care a declarat ca s-a ales actrita este chiar autoarea Jennifer in cadrul evenimentului  LitWorks Teen Book Fest in Chicago.Ea parea foarte multumita de alegere.

Au inceput cautarile pentru actorul perfect care sa interpreteze rolul principal masculin,adica Oliver.Sunt curioasa ce actor o sa fie ales.

Ati citit cartea?Daca da,ce actori ati vrea sa fie in rolurile principale?


Cateva detalii despre carte:

Cartea Probabilitatea Statistica De A Te Indragosti La Prima Vedere de Jennifer E. Smith a aparut la editura Epica
Cine şi-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimba totul?

Pentru tânăra de şaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acum…
Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York şi e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătoreşte, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viaţa ei.
Apoi, aşteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlneşte pe Oliver. E britanic. Şi e foarte drăguţ. Şi o va însoţi în noul ei zbor.
Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley şi Oliver se pierd unul de altul în aglomeraţia din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună?

Desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore, povestea lui Hadley şi a lui Oliver ne vorbeşte despre relaţiile de familie, despre a doua şansă şi despre dragostea la prima vedere.

O carte de pe lista NEW YORK TIMES Editors’ Choice

“Un roman dinamic şi antrenant, cu o minunată idee romantică drept premisă. Cititorii vor fi absorbiţi, odată cu Hadley, de profunzimile emoţionale
pe care le străbate.”

— PUBLISHERS WEEKLY

“Vă veţi îndrăgosti de această carte — este o certitudine statistică!”

— Margaret Stohl, autoare a seriei bestseller Cronicile Casterilor

“Romantic şi inteligent, acest roman este un must-read. Imediat ce vei face cunoştinţă cu Oliver, o să te rogi să pierzi şi tu următorul zbor.”

— Sarah Mlynowski, autoarea bestsellerului Zece lucruri pe care le-am făcut (şi probabil
n-ar fi trebuit)

2 comentarii:

furelise spunea...

Ce tare, nu stiam ca apare film! De abia astept sa aflu numele actorilor! <3 Sper ca sunt draguti ;;) Povestea mi-a placut, desi nu una foarte complexa, a fost o relaxare pentru mine <3

Oana H. spunea...

Nici eu nu am stiu de film .Am vazut intr-o zi stirea pe facebook.Ma bucur si abia astept sa aflu numele actorilor :)