duminică, 23 martie 2014

Divergent-cea mai asteptata ecranizare!Avand in vedere cat succes are seria Divergent in lumea cititorilor,ma asteptam sa aiba succes si in lumea cinefililor.Adevarul este ca majoritate dintre noi,cei care am citit cartea,am asteptat cu nerabdare sa vedem daca au reusit cu adevarat sa dea viata personajelor din carte asa cum speram cu toti.
Si dupa parerea mea au reusit!

Va recomand din toata inima sa cititi cartea Divergent(carte care a aparut la editura Leda) inainte sa vedeti filmul!Cel putin eu asa am facut si credeti-ma ca sunt multumita de ambele,desi recunosc ca tot cartea o sa fie intodeauna pe primul loc in cazul meu.

Poate unora o sa li se pare un pic plictisitor felul in care incepe,insa pas cu pas devine tot mai interesant si incepem sa aflam ce se intampla cu adevart in lumea lor.
Ador filmul si ador actori alesi pentru rolurile principale,in special pe Theo James.Cei care ati avut indoieli in legatura cu Theo,ei bine uite ca a reusit sa-si interpreteze rolul perfect!Iar de Shailene nu am comentarii.

Un film plin de actiune,indoieli,alegeri grele si multe alte lucruri care cu siguranta o sa va placa.

Pe langa comentariul acesta scurt despre film ,m-am gandit sa pun si descrierea de la carte si link-ul de la recenzia mea de pe blog.

O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI HOTĂRĂŞTE PRIETENII

O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DEFINEŞTE IDEALURILE

O SINGURĂ ALEGERE
ÎŢI DETERMINĂ CREDINŢA – PENTRU TOTDEAUNA

O SINGURĂ ALEGERE
TE POATE TRANSFORMA RADICAL

Într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior, societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, ea trebuie să hotărască dacă rămâne alături de părinţii ei sau alege facţiunea care consideră că i se potriveşte cel mai bine. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori enervant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea şi-a ales-o. Dar Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că i-ar putea aduce moartea. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict care ia treptat amploare, ameninţând să destrame societatea aparent perfectă în care trăieşte, află că secretul ei ar putea-o ajuta să-i salveze pe cei dragi… sau ar distruge-o.

Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, trădări sfîşietoare, consecinţe uimitoare şi o neaşteptată poveste de dragoste.Editura Leda in curand  ne ofere si varianta Tie-In,unde pe coperta ii gasiti pe Tris si pe Four.


Niciun comentariu: