sâmbătă, 29 martie 2014

Alegerea..

Ati citit cartea Alegerea de Kiera Cass?Eu da!Si in curand vrea s-o recitesc,asta ca sa scriu si recenzia,dar si pentru ca vreau sa o recitesc .
Ei ,bine,daca va plac cartile cu regi,regine,printi si roialitati atunci cu singuranta o sa va placa Alegerea,dar in special o sa va placa de Maxon si de America.Doua personaje pe care eu le ador :) .

Mai jos gasiti descrierea :
Pentru treizeci şi cinci de fete, Alegerea este o şansă unică în viaţă. Le oferă posibilitatea de a fi transportate, ca nişte cenuşărese, într-o lume a luxului şi strălucirii, a rochiilor elegante şi bijuteriilor sclipitoare. De a locui într-un palat şi de a lupta să cucerească inima unui prinţ. Pentru America Singer, să fie Aleasă e însă un adevărat coşmar, căci asta înseamnă să îşi părăsească familia şi pe omul iubit, pe Aspen, cel care face parte dintr-o castă inferioară. Numai că, uneori, realitatea depăşeşte aşteptările şi, atunci când eroina noastră descoperă că Aspen o înşală şi că prinţul Maxon nu e, nici pe departe, snobul îngâmfat care i se păruse, totul se schimbă şi romantismul începe să plutească în aer.Aceasta carte a aparut la editura Leda si va recomand sa o cititi cat mai repede :)

Niciun comentariu: