vineri, 23 noiembrie 2012

Recenzie:What A Boy Needs de Nyrae Dawn.A companion novel to WHAT A BOY WANTS.

Jaden Sinclair knows he'll never amount to anything...so why would he deserve a girl like Priscilla Mendoza?

Since last summer, things have been screwed up between Jaden and Pris. He knows it's his fault, but that doesn’t stop him from wanting to go a few rounds with her new boyfriend. He also knows he’s the loser his dad calls him, but it doesn’t stop him from wanting her.

After getting a huge bomb dropped on him, Jaden lashes out and lands himself in jail. Everything in his chaotic life is turned upside down and to make it worse, his mom kicks him out in order to side with his dad. Yeah, he’s totally a prize for a girl like Pris.

Sebastian, Aspen, and Pris are all going places in their lives...and he knows he can't keep tagging along for the ride.

The group has one last chance for The Epic Adventure they've been looking for: a road trip to New York, where Jaden's friends will be going to college. Unfortunately, the more time Jaden hangs around Pris, the harder it is to keep the carefully constructed walls between them so she doesn't find out what a train wreck he really is.

When the trip ends, Jaden has to decide if he's ready to say goodbye to his friends, and the girl he loves. He knows what he needs, but will he be man enough to go for it?
Recenzie:

Al doilea volum din seria What A Boy Wants este despre Jaden,unul dintre cei mai buni prieteni a lui Sebastian Hawkins.

Este o carte care are scene triste ,emotionante si care are un mesaj destul de puternic,adica:Iubirea si prietenia invinge totul.

Viata lui Jaden nu este deloc usoara,insa ii are alaturi pe Sebastian,Aspen si Priscilla.Cei trei prieteni care il ajuta sa uite de tot.

Exista carti in care citesti despre cum trebuie sa fie cu adevarat prietenia intre doua sau mai multe persoane.In What A Boy Needs am gasit o lectie pe care cu siguranta nu o voi uita foarte repede.

Trebuie sa recunosc ca uneori nu mi-a placut felul in care gandea Jaden si faptul ca asculta ceea ce o persoana care se presupunea ca este tatal lui ii spunea-macar daca acele cuvinte ar fi fost de bine si nu de rau.Aproape ca am dansat de fericire cand am aflat ca cei doi nu aveau nici o legatura.

In ciuda lucurilor pe care le facea mi-a placut de Jaden.Chiar daca avea atatea lucruri pe cap este un personaje amuzant ,fermecator si un prieten foarte bun.

Atat Jaden ,cat si Sebastian m-au facut sa rad,dar si sa imi doresc sa ii dau cap in cap.
La fel ca si Sebastian,Jaden incearca sa faca ceea ce e mai bine pentru Priscilla.Desi au sentimente unul fata de altul,Jaden crede ca nu este bun pentru ea.Dar cand lucrurile devin si mai interesante totul se schimba in bine.Cuvintele pe care asa zisul tata i le-a repetata de atatea ori dispar din mintea lui Jaden treptat,insa pana atunci acesta i-a cateva decizii gresite pe care ajunge sa le regrete.
Leagtura dintre cei patru prieteni este multa prea stransa si acestia reusesc sa ramana impreuna dupa atatea urcusuri si coborasuri.
De fete-Aspen si Priscilla-pot sa spun doar ca au fost destul de amuzante.Priscilla a fost cea ca mi-a castigat respectul pentru ca a fost alaturi de Jaden pana la sfarsit.

Ei bine,dupa atata nebunie sunt multumita de faptul ca povestea lui Jaden a avut un sfarsit fericit.


Nota mea:5/5.Niciun comentariu: