sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Recenzie:Crash de Nicole Williams.
Southpointe High is the last place Lucy wanted to wind up her senior year of school. Right up until she stumbles into Jude Ryder, a guy whose name has become its own verb, and synonymous with trouble. He's got a rap sheet that runs longer than a senior thesis, has had his name sighed, shouted, and cursed by more women than Lucy dares to ask, and lives at the local boys home where disturbed seems to be the status quo for the residents. Lucy had a stable at best, quirky at worst, upbringing. She lives for wearing the satin down on her ballet shoes, has her sights set on Juilliard, and has been careful to keep trouble out of her life. Up until now.

Jude's everything she needs to stay away from if she wants to separate her past from her future. Staying away, she's about to find out, is the only thing she's incapable of.

For Lucy Larson and Jude Ryder, love's about to become the thing that tears them apart.

Recenzie:


Cursh este o carte care are un inceput destul de normal.

Fata pune ochii pe baiat.Baiatul ii spune ceea ce vrea.Cam asa incepe povestea,insa ceea ce urmeaza este mult mai complicat.

Lucy ar putea sa spuna ca a gasit baiatul perfect,dar Jude nu este chiar atat de perfect precum crede ea.
Este o poveste plina de momente dureroase,emotionante,socante si de-a dreptul nebune.
Mi-a placut foarte mult si uneori chiar m-am trezit zambind ca o nebuna.
E greu sa nu reactionezi in halul acesta cand felul in care a scris autoarea te face sa razi,dar si uneori sa plangi.Relatia dintre Jude si Lucy este una destul de complicata,insa sentimentele pe care le au unul fata de altul sunt mai puternice.

Au fost cateva scene care m-au lasat fara cuvinte si am sperat ca acelea nu vor schimba sitautia.In mare parte au facut-o,dar rezultatul a fost pe placul meu.

Povestea lui Jude si a lui Lucy este una foarte frumoasa.Da,au fost momente in care nu mi-a placut reactiile lui Jude sau cum gandea Lucy,dar nu regret absolut deloc ca am citit cartea.
Pot sa spun ca autoarea creat doua personaje care desi se presupune ca sunt diferite au atatea lucruri in comun.Amandoi au o viata destul de grea.Trecutul le face viata mai grea,insa faptul ca se gasesc unul pe altul schimba totul.
Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce exista intre cele doua personaje.Autoarea e creat o poveste in care nevoia de a invinge trecutul este destul de puternica.

Personajele sunt destul de puternice si interesante.Fiecare are parte de o descriere destul de detaliata si o parte foarte importanta in toata povestea.Jude este genul de personaj care incearca sa faca ceea ce este mai bine pentru persoana pe care o iubeste chiar daca asta inseamna sa o indeparteze,iar Lucy-desi este foarte incapatanata reuseste sa faca lucruri la care Jude s-a asteptat niciodata.

Trebuie sa recunosc ca acest gen de carte te face sa te gandesti la ceea ce iti doresti cu adevarat.O carte plina de surprize care merita citita.


Nota mea:5/5.Niciun comentariu: