joi, 20 septembrie 2012

Legile Atractiei in curand la editura Leda!

Inainte sa postez articolul de pe pagina editurii Leda,trebuie sa scriu asta: Ei bine,pana acum ati facut cunostinta doar cu Alex Fuentes.Cand o sa faceti cunostinta cu Carlos Fuentes o sa ramaneti fara cuvinte!
***************************************************************


LEGILE ATRACŢIEI, vol. 2 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

BESTSELLER NEW YORK TIMES

BESTSELLER USA TODAY

BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

Apariţia lui Carlos în oraş încinge atmosfera. Deşi fratele său, Alex, încearcă să-l facă băiat cuminte, rebelului Carlos îi place viaţa trăită pe muchie de cuţit. Chiar dacă acum locuieşte la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex, legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt şi pericolele continuă să-l urmărească. Dar iată că sentimentele care încep să se înfiripe între el şi frumoasa Kiara îl răvăşesc de-a dreptul. În jocul iubirii lor, diferenţele sociale dispar, culoarea pielii nu mai are nicio importanţă – funcţionează din plin doar legile atracţiei! Se va termina oare totul cu un happy-end?

Nu există adolescent care să fi citit această carte şi să nu-i fi plăcut! Este captivantă, senzuală, minunată!

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi are preţul de listă 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.


Sursa: Leda.


2 comentarii:

ank_adaus spunea...

superba coperta!

Blacky spunea...

Asa este.Ma bucur foarte mult ca nu au schimbat-o.