joi, 6 septembrie 2012

Campanie de publicare "Cicada" de Belle Whittington.

Desi trebuie sa recunosc ca nu am citit cartea m-am hotarat sa postez despre aceasta campanie de publicare deoarece mi-a placut descrierea carti.Destul de interesant.
Ei bine,campania de publicare a inceput pe blogul I'm Wide Awake.,pot sa spun ca sutn destule persoane care o sprijina.Mai jos gasiti mai multe detalii.(Toate sunt luate de pe blogul I'm Wide Awake)
*****


Descrierea cartii:

ENGLEZA: Summertime for Blair Reynolds and her friends had always been carefree and fun… until the summer they happened upon something that was not human. As they band together in a fight for their lives, Blair’s true love becomes something more than human. Something unnatural. And their survival depends entirely upon their ability to keep a secret.


ROMANA: Perioada verii pentru Blair Reynolds si prietenii ei mereu a fost una fara griji si plina de distractii…. asta pana cand in vara in care s-a intamplat ceva ciudat, ceva neomenesc. Ei se aliaza pentru a lupta pentru vietile lor. Adevarata iubire a lui Blair devine ceva mai mult decat umana, ceva nenatural. Supravietuirea lor depinde in totalitate de abilitatea lor de a tine un secret.


*****
Pentru mai multe detalii va recomand sa intrati pe blogul I'm Wide Awake.
Blogul Magic World Of Books sustine campania de publicare Cicada de Belle Whittington!

4 comentarii:

Sabryy spunea...

Multumim pentru sustinere! >:D<

PS: campania este pe 3 bloguri! :)) Dar nu conteaza despre care postezi.

Blacky spunea...

Cu placere!Sunt curioasa sa aflu cum este carte.
Ah!Am uitat sa mentionez celelalte 2 bloguri,dar o sa editez.:)

Ramona Alexis spunea...

Multumim mult pentru sustinere! :*

Belle spunea...

<3 <3 <3

~Belle