miercuri, 15 august 2012

Wake de Amanda Hocking + Excerpt.Superbe.Neinfricate.Periculoase.Sunt genul de fete pe care le invidiezi,genul de fete pe care vrei sa le urasti.Straine in oras pe durata verii,Penn,Lexi si Thea au atras atentia tuturor-dar Gemma este cea care le-a atras atentia celor trei fete.Ea este singura pe care au ales-o sa faca parte din grupul lor.

Gemma arata de parca le are pe toate-este fara griji,frumoasa,si se indragosteste de Alex,baiatul de la usa urmatoare.El a fost mereu doar un prieten,dar in aceasta vara au decis sa duca relatia la urmatorul nivel,si nu mai este cale de intoarcere.Si atunci intr-o noapte,viata normala a Gemmei se schimba pentru intodeauna.Ea decide sa innoate noaptea tarziu sub stele cand le gaseste pe Lexi,Penn si Thea petrecand pe golf.Ele o invita sa se alature,si cand  in urmatoare dimineata se trezeste pe plaja simtindu-se ametita si rau,stie ca ceva este diferit.

Brusc Gemma este mai puternica,mai rapida,si mai frumoasa.Dar puterile ei noi vin cu un pret terifiant.Cu cat afla mai mult adevarul,ea este fortata sa aleaga intre a sta cu cei pe care ii iubeste-sau sa intre intr-o lume noua plina de secrete intunecate si de neimaginat.


*****
Astazi am citit prologul si primul capitol din Wake de Amanda Hocking.Pare a fi o carte destul de interesanta,pe care cu siguranta o sa o citesc.
****
Wake este primul volum din seria Watersong si a fost publicat in data de 7 August 2012.
***
Daca doriti sa citit prologul si primul capitol : Wake Excerpt.

Un comentariu:

Antonia Calina spunea...

Mie-mi place coperta foarte mult si descrierea . Am mai vazut-o si pe Goodreads si am adaugat-o in lista cu carti pe care vreau sa le citesc. Probabil o sa citesc si prologul si primul capitol astazi sau maine.