luni, 6 august 2012

Seria The Hunt de Andrew Fukuda.Nu transpira.Nu rade.Nu atrage atentia asupra ta.Si cel mai important,orice ai face,nu te indragosti de unul dintre ei.


Gene este diferit de toata lumea din jurul lui.El nu poate fugi cu viteza lumini,razele soarelui nu il ranesc si nu are pofta pentru sange.Gene este om,si el cunoaste regulile.Tine adevarul in secret.Este singurul fel de a supravietui in lumea noptii-o lume in care oamenii sunt considerati o delicatete si sunt vanati pentru sangele lor.

Atunci cand el este ales pentru o oprtunitate rara de a vana oamenii care au mai ramas,viata lui Gene incepe sa se destrame in jurul lui.El este impins in calea unei fete care il face sa simta lucruri care el nu a crezut ca sunt posibile-si intr-o haita nemiloasa de vanatorii a caror suspiciuni in legatura ca adevarat lui natura cresc.Acum ca Gene a gasit ceva in sfarsit care merita sa lupte pentru,nevoia lui de a supravietuii este mai puternica decat oricand-dar este mai valoroasa decat umanitatea lui?
Pentru Gene si oamenii care au mai ramas-sau hepers-moartea este doar la un pas distanta.Pe fuga si vanati de societate,ei trebuie sa gaseasca o cale pentru a supravietui in Vast...si sa evite predatorii flamanzi care ii cauta in intuneric.Dar ei nu sunt singurii care il urmaresc pe Gene.El este bantui de fata pe care a lasat-o in urma si sentimentele lui pentru Sissy,fata umana de langa el.

Cand descopera un refugiu exilat de oamenii care traiesc in munti,Gene si prietenii lui cred ca sunt in siguranta.
Condusi de un grup de batrani secretivi,civilizatia incepe sa abia din ce in ce mai multe intrebari ,dar fara raspunsuri.Un cod strict de purtare este regula,pedepse aspre raspandite,barbatii tineri sunt de negasit-iar Gene incepe sa se intrebe daca lumea in care au intrat nu este la fel de rea ca cea pe care au lasat-o in urma.

Cu cat viata in refugiu creste mai periculoasa,cu atat el si Sissy devin mai apropiati.Intr-o lume tot mai violenta,tot ce mai au este unul pe altul...asta daca supravietuiesc.

Data in care va fi publicata cartea:29 Ianuarie 2013.

Niciun comentariu: