luni, 13 august 2012

Recenzie:Fearless de Brigid Kemmerer.

Being a force of nature doesn’t keep you safe.

Hunter Garrity is used to watching his back. The kids at school sense something different about him. And they’re right.

Hunter has powers that have nothing to do with how hard he can throw a punch.

Maybe that’s what Clare Kasten is picking up. She’s shy, quiet, and intense, but she’s sought him out. There’s no telling what she wants from him.

But Hunter knows enough to sense a secret when it’s close. And getting close to Clare is a danger he’s ready to face…
Recenzie:
In nuvela Fearless este vorba despre Hunter si ce s-a intamplat inainte de povestea din Storm.
Autoarea ne ofera pe scurt o particica din viata lui Hunter.Este genul de baiat care este mereu atacat de alti.Cauta intodeauna un alt drum ca sa ajunga acasa,dar nu riposteaza,chiar daca este in stare sa ii puna la punct pe toti.Fiind unul dintre oamenii care au afinitate pentru toate elementele,desi nu sunt destul de puternic puterile lui,Hunter a fost antrenat de tatal lui ca sa se poata apara.
Cei care stapanesc toate elementele sunt singurii care ii pot omora pe fratii Merrick,insa in aceasta nuvela nu este vorba despre cei patru baietii.Se mai spune ca oamenii ca Hunter au tendinta de a ajuta mereu oamenii si oamenii la randul lor sunt atrasi de el,chiar daca sa ii fie dusmani sau prieteni.
In Fearless,Brigid ne-a oferit sansa de a fi martori la o lectie pe care Hunter nu o va uitat usor.Cum este folosit de o fata.
Nu pot sa spun ca sunt o fana mare a lui Hunter,dar Fearless a fost o poveste destul de interesanta.Hunter este un personaj care isi doreste sa devina puternic,sa fie ca tatal lui.La inceput  refuza sa creada ca acea fata il foloseste,dar afla pana la urma ca asa a fost.
Desi a fost o nuvela foarte scurta,Brigid a reusit sa ofere ceva special.

Nota mea:4/5.

Niciun comentariu: