vineri, 3 august 2012

Primele doua capitole din Girl Of Nightmares!

Site-ul Tor ne ofera sansa de a citi primele doua capitole din al doilea volum din seria Anna  de Kendare Blake.Primul volum mi-a placut la nebunie,si se pare ca a intrat in portofoliul Leda de curand.Da,este o carte pe care o recomand cu multa placere.De ce?Ei,bine,cine nu vrea sa citeasca o carte despre un vanator de fantome,o fantoma care incearca sa se razbune..Hmm..Tentant,nu?Ca sa va faceti macar o idee mica despre primul volum o sa va pun descrierea de pe blogul Leda,apoi mai jos -daca ati citit primul volum ,bineinteles-o sa gasiti link-urile pentru cele doua capitole din volumul al doilea!


Cas Lowood a moştenit o meserie neobişnuită: îi ucide pe cei morţi.
Şi tatăl lui a făcut la fel până ce a fost măcelărit de o fantomă pe care încerca să o distrugă. Acum, înarmat cu pumnalul ritualic misterios şi mortal al tatălui său, Cas străbate ţara împreună cu mama lui, care este vrăjitoare, şi cu pisica lor, foarte pricepută la adulmecarea spiritelor. Împreună, merg pe urmele legendelor şi ale tradiţiilor locale, încercând să ţină pasul cu morţii ucigaşi, şi nu-şi bat capul cu tot soiul de amănunte enervante, cum ar fi viitorul şi prietenii.


Când sosesc însă într-un orăşel nou, în căutarea unei fantome pe care localnicii o numesc Anna Dressed in Blood, Cas nu se aşteaptă la ceva ieşit din comun: o va urmări, o va vâna şi o va ucide. Dar descoperă în schimb o fată captivă în propria-i furie şi în blesteme, o stafie care nu seamănă cu niciuna pe care a mai fost nevoit să o înfrunte vreodată. Încă mai este îmbrăcată cu rochia pe care o purta în ziua în care a fost ucisă cu brutalitate, în 1958: albă odinioară, acum este pătată cu roşu şi îmbibată de sânge. De la moartea ei, Anna a omorât pe oricine a îndrăznit să pătrundă în casa victoriană părăsită care i-a fost cândva cămin.


Dar, dintr-un motiv necunoscut, decide să-i cruţe viaţa lui Cas…


Volumul al doilea se numeste Girl Of Nightmares.Este programat sa apara in data de 7 August 2012,adica peste cateva zile.Abia astept,dar pana atunci va las descrierea,coperta si primele doua capitole!


Au trecut luni de cand fantoma Annei Korlov a deschis o usa sper Iad in pivnita si a disparut in ea,dar vanatorul de fantome Cas Lowood nu poate sa uite si sa treaca mai departe.
Prietenii lui ii reamintesc ca Anna s-a sacrificat doar ca el sa traiasca--nu sa mearga prin jur pe jumatate mort.El stie ca au dreptate,dar in ochii lui Cas,nici o fata vie pe care o intalneste nu se poate compara cu fata moarta de care s-a indragostit.Acum el o vede pe Anna peste tot : uneori cand doarme si uneori cand se trezeste din cauza cosmarurilor.Dar ceva nu este in regula..acestea nu sunt doar vise.Anna pare torturata,sfasiata in cel mai infiorator fel de fiecare data cand apare.
Cas nu stie ce i s-a intamplat Annei cand a disparut in Iad,dar el stie ca ea nu merita ceea ce i se intampla acum.Anna la salvat pe Cass de mai multe ori,acum e timpul ca el sa ii intoarca favoarea.
Primele doua capitole din Girl Of Nightmares le gasiti aici: Capitolul 1 si Capitolul 2.

2 comentarii:

JustLaugh spunea...

subiectul mi se pare asa de interesant...ador cartile horror, iar faptul ca are si romance se potiveste numai bine gustului meu de carti:))..ma bucur foarte mult ca va aparea si la noi doar sper ca vor pastra copertile care sunt superbe:D

Blacky spunea...

Da,si eu sper sa pastreze copertile.Sunt geniale.In general am observat ca Leda pastreaza copertile,sau cel putin incearca.Alte editurii le schimba complet.Oricum Anna Dressed in Blood e o carte foarte faina.