joi, 9 august 2012

In curand film-Orasul Oaselor!

Ecranizarea bestsellerului ORAŞUL OASELOR, cartea întâi din seria de succes Instrumente mortale de Cassandra Clare, publicată în România de editura LEDA; începe sa prindă contur – ScreenGems/Sony anuntând începerea filmărilor şi lansând săptămâna trecută site-ul oficial al peliculei, de unde veţi putea afla numele actorilor implicaţi în acest proiect cinematografic: www.themortalinstrumentsmovie.com.

Lansarea filmului este programată pentru luna AUGUST 2013.

Personajul principal al cărţii Oraşul Oaselor şi, implicit, al seriei INSTRUMENTE MORTALE – Clary Fray – va fi interpretat de actriţa Lily Collins, cunoscută din rolul jucat în Abduction (2011), alături de Taylor Lautner, şi în Mirror Mirror (2012), alături de Julia Roberts.


ORAŞUL OASELOR
Cartea întâi din seria Instrumente mortale de Cassandra Clare

Stranie, întunecată şi sexy!

• Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare este New York Times Bestseller;
• Stephenie Meyer, celebra autoare a hit-ului internaţional Amurg, este fan declarat al acestei serii;
• Seria este comparată cu deja celebrele Harry Potter şi Buffy, Spaima vampirilor;
• Bijuteriile inspirate de obiectele magice din roman se vând cu succes online.

“Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” – Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, cu o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!


Sursa: Leda.

2 comentarii:

Antonia Calina spunea...

De abia astept sa apara filmul. Sunt foarte curioasa cum il va interpreta Jamie pe Jace. Ti-am zis deja ca nu prea imi place de el , dar cine stie , poate ca ne va surprinde placut. De Lily n-am ce sa zic , e si frumoasa si e si o actrita buna. Pe langa ei doi vreau sa-l vad pe Kevin Zegers. N-am vazut niciun film cu el pana acum si vreau neaparat sa vad unul.

Blacky spunea...

Well,eu sper ca totul o sa fie bine si ca Jamie nu ne va dezamagi.In legatura cu Kevin.Eu am vazut filme cu el si este un actor destul de bun.Acum sa vedem cum o sa fie in City of Bones.Eu cred ca au ales un cast destul de bun.Desi nu ii stiu chiar pe toti ,consider ca este ok.