duminică, 5 august 2012

Academia Vampirilor.


Daca inca nu ati citit aceasta serie si doriti sa incepeti de acum ,pentru a va comanda cartile tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici: LEDA , LIBRIS si ELEFANT.Pe site-ul LIBRIS gasiti cartile atat in romana ,cat si in engleza!Nu o sa regretati!

5 comentarii:

Antonia Calina spunea...

Am comandat-o de la Libris acum cateva luni. Am citit primele doua volume si putin din al treilea. Ce sa spun , imi place . Mai ales , o ador pe Rose. In special , sarcasmul ei.

Blacky spunea...

Si mie mi-a placut foarte mult de Rose,mai ales atitudinea ei.Academia Vampirilor a avut foarte mult succes la noi in tara,si inca mai are.

JustLaugh spunea...

Iubesc seria:X..am citit-o pe nesuflate sfarsitul mi s-a parut perfect desi un lucru a fost cam trist:(..merita sa ai seria su adevarat:X

Antonia Calina spunea...

Intotdeauna cand citim ultima carte dintr-o serie ni se pare ca finalul e trist , chiar daca in realitate este unul fericit. Mie mi se intampla asa mereu.

Blacky spunea...

@Just Laugh,da sfarsitul a fost un perfect.Singura seria despre care nu o sa imi schimb niciodata parerea.Mi-a placut foarte mult.

@Antonia Calina, e final trist pentru ca e ultima carte.Noua ni se pare asa,dar autorii?Multi dintre ei nu vor sa pun punct si cand se gandesc ca e finalul ,le este mai greu.