miercuri, 27 iunie 2012

Recenzie:Elemental.


Earth, Fire, Air, Water – they are more than you dream.

As an air Elemental, 17-year-old Emily Morgan doesn’t have much power. That’s okay—she knows what happens to kids who do.

Like Michael Merrick. He’s an earth Elemental, one with enough power to level cities. Which makes him sexy. Dangerous. And completely off limits. At least according to Emily’s family.

But her summer job puts her in close contact with Michael, and neither of them can help the attraction they feel. When forces of nature like theirs collide, one misstep could get someone killed. Because Emily’s family doesn’t just want her to stay away from him.

They want him dead.


Parerea mea.
Elemental este o nuvela in care autoarea Brigid Kemmerer ne prezinta pe scurt o parte din viata familie Merrick ,dar cel mai mult o parte din viata lui Michael Merrick,baiatul cel mai mare.
Nuvela este scrisa la persoana a treia din punctul de vedere a lui Michael si a lui Emily Morgan.
Michael este considerat periculos deoarece poate controla pamantul si este foarte puternic.Toata lumea asteapta ca oricand sa isi piarda controlul si sa produca un dezastru.Si fratii lui ar putea sa fie la fel de periculosi,insa acesti inca sunt prea mici,asa ca elementele lor nu s-au dezvoltat.
Emily stie ca trebuie sa stea desparte de Michael.Chiar la inceputul nuvelei,cand acesta apara la locul ei de munca ,Emily incearca sa il loveasca in cap cu o bata de baseball.A fost amuzanta faza.
Adevarul este ca tot ceea ce incercase Michael mereu sa faca a fost sa isi protejeze fratii si s-a ales cu cateva probleme pe cap.Fratele lui Emily il acuza pe nedrept,iar familia fetei il ameninta mereu ca va anunta pe Guides ca sa vina dupa el.
As putea sa scriu mai multe despre aceasta nuvela,insa asta ar insemna sa dau prea multe detalii.
Parerea mea despre inceputul serie elemental este una buna,si cred ca Brigid o sa aiba mult succes.Patru fratii care pot controla fiecare cate un element?Apa,foc,aer si pamant.Asta da subiect!Abia astept sa citesc Storm.
Atunci cand toata lumea te vrea mort,nu prea mai ai multe sansa sa crezi ca viitorul o sa fie unul frumos,insa Michael Merrick ar face orice sa isi protejeze fratii chiar daca ar insemna sa isi puna viata lui in pericol.
Desi este o nuvela scurta are un subiect interesant si merita citita.
Brigid Kemmerer a intrat in topul autorilor mei preferati,iar felul in care a inceput suna destul de promitator.

Nota mea este 4/5.Mi-ar fi placut daca ar fi facut o carte intreaga despre Michael si nu doar o nuvela scurta de 100 si ceva de pagini.Dar asta este.Repet abia astept sa citesc Storm si sa aflu ce se va intampla in continuare cu fratii Merrick.

Niciun comentariu: