duminică, 10 iunie 2012

Parcurile cu tema Lumea Vrajitorilor a lui Harry Potter.

 cuThe Lost Angeles Times a anuntat ca al treilea parc cu tema Lumea Vrajitorilor a lui Harry Potter o sa se deschida la studiourile Universal  din Japonia in Osaka.
Parcul urmeaza sa fie deschis in anul 2012-cu un an sau doi mai repede decat Lumea Vrajitorilor Hollywood,care este programta in jurul anului 2016.Asta din cauza ca parcul din Japonia o sa fie construit intr-un spatiu liber,in timp ce in Hollywood,trebuie sa se fac loc prin eliminarea unor locuri ale Universal Hollywood.

Ei scriu:
Studiourile Universal din Japonia vor dezvalui joi planurile de constructie pentru prima versiune internationala  Lumea Vrajitorilor a lui Harry Potter,blockbusterul a carui faima a adus milioane de fani la Orlando,si acum vine la Los Angeles.
Destinatia Osaka-se asteapta sa inceapa constructia in cateva saptamanii cu un plan de a se deschide mai tarziu in 2014 si se asteapsa sa coste in jur de $500 de milioane-aduce Castelui Hogwarts si curse incluzand Harry Potter si Calatoria Interzisa pana la cel mai mare magazin de vrajitori din Statele Unite.J.K. Rowling a declarat in legatura cu vestile.


Chiar daca sunt cateva parcuri rivale,in afara de cele detinute de Disney,care vor fi casele naturale pentru cursele Potter,studioul deja a decis sa lanseze si mai mult Lumea Vrajitorilor.
"Foarte multa munca intra la contruirea acestor parcuri,asa ca probabil suntem la limita a ce putem face in acest moment,"a zis Globe."Dar daca alte mari oportunitati pentru Harry Potter apar,noi ne vom uita peste ele."

Intr-o declaratie,Rowling si-a dat  acordul in legatura cea mai noua adaugare la imperiul Harry Potter:

"Am fost incantata sa experimentez si sa ma bucur de atentia detaliilor ,creativitatea si superba maiestrie care au intrat in prima Lume a Vrajitorilor din Orlando,"a zis ea."Sunt la fel de multumita de acelasi nivel de expertiza si bucurie care va transmite noul parc din Japonia."Poze cu parcul din Orlando.*****
Dovada ca Harry Potter va fi intodeauna in inima noastra.Seria care ne-a facut copilaria mai frumoasa ne dovedeste in continuare ca este o legenda si va ramane.Nu cred ca exista vreun vrajitor mai apreciat decat Harry,sau prieteni mai buni decat Hermione si Ron.Lumea creata de J.K. Rowling este una magica si plina de actiune,iubire si tot ceea ce fiecare dintre noi vrea sa citeasca intr-o carte,sau sa vada intr-un film.
Harry Potter este si va ramane pe locul 1 la categoria cel mai bun vrajitor.Nu cred ca il va intrece cineva vreodata.
O respect pe J.K. Rowling pentru ca ne-a oferit o poveste de vis.Pentru toata munca care a depus-o,si mai ales pentru imaginatia ei incredibila.

Niciun comentariu: