joi, 7 iunie 2012

Let The Sky Fall de Shannon Messenger.
Vane Weston,un baiat in varsta de 17 ani,este singurul supravietuitor a unei tornade de categoria 5 care ia omorat parintii.In fiecare noapte de la furtuna o fata frumoasa cu parului negru apare in visele lui.Ea este singurul  indiciu din trecutul lui,si el sper ca este reala.

Audra este reala,dar ea este de asemenea si sylph.Un element de aer.Ea merge pe vant,poate sa ii traduca cantecul incantator,si il poate tranforma intr-o arma.Ea este un Pazitor-Pazitorul lui Vane-si a facut un juramant sa il protejez cu orice pret.Chiar daca asta ar insemna sa isi sacrifice propria viata.

Cand o greseala pripita le dezvaluie locatia inamicului care le-a omorat parintii,Audra trebuie sa il ajute pe Vane sa isi aminteasca cine e. El are puterea sa o revendice--si limbajul secret al Vantului din Vest,care doar el il poate intelege.Dar daca isi va aminti de mostenirea lui asta va aduce si o amintirea pe care Audra isi doreste sa fie stearsa.Cu cat furtuna se apropie,ea incepe sa realizeze  ca cel mai mare pericol s-ar putea sa nu fie razboinicii trimisi sa ii distruga,ci povestea de iubire care s-a format intre ei.

2 comentarii:

Simona Husaru spunea...

Nu stiam de carte :D Suna interesant subiectul. Coperta este superba! <3

Blacky spunea...

Cartea apare abia anul viitor in strainatate.Si da,subiectul este foarte interesant.