luni, 11 iunie 2012

Finally!Hex Hall la editura Litera!Precomanda.

da.dA.DA!In sfarsit primul volum din seria Hex Hall de Rachel Hawkins poate fi cumparat de la editura Litera. Vesti bune,dar sunt nemultumita in legatura cu coperta.C'mon..se putea mai bine.Dar eunu judec cartile dupa coperta,ci dupa continut!


*****
Puteti precomanda cartea.Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe poza de mai jos.


Cu trei ani în urmă, Sophie Mercer și-a descoperit puterile de vrăjitoare, har moștenit de la tatăl ei, pe care mama, o simplă muritoare, l-a îndepărtat imediat după căsătorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei atenția celor din jur printr-o vrajă care se termină foarte prost și este trimisă la Hex Hall, un fel de școală de corecție pentru așa-zișii copii Prodigium, adică vrăjitoare, zâne, magi, metamorfi, vârcolaci și, în mod excepțional, vampiri.
La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex Hall.
Pe măsură ce secretele sângeroase se dezvăluie treptat, Sophie trebuie să se pregătească pentru cea mai mare amenințare pe care o are de înfruntat: o societate secretă, L'Occhio di Dio, al cărei scop declarat este exterminarea tuturor făpturilor Prodigium, și în special a ei.
Nu pierdeți continuarea!

Sursa: Litera.

Niciun comentariu: