joi, 7 iunie 2012

Ember de Madison Daniel.
Iubirea nu moare niciodata...dar poate ucide.

Ember este povestea lui Max Valentine,un adolescent cu abilitati secret si multi demonii interiori.Viata lui se invarte doar in jurul muzicii si dragostea lui pentru ea.Cand tatalui moare el cauta raspunsuri la ultima lui ruda in viata,fratele tatalui sau,Frank.Frank traieste pe insula Maui si cu nerabdare il primeste pe Max.Max in curand afla ca sa isi vindece trecutul va fi mai dificil decat a crezut vreodata.Doua complicatii majore il vor tenta si il vor chinui cu cat incearca sa isi dea seama ce sens au abilitatile lui.

Prima tentatie vine in forma unei fete misterioase de pe insula.Asia Lyn Michaels este bogata, rasfatata, nervoasa si frumoasa.Drumul ei il intalneste pe a lui Max intr-o dupa-masa pe plaja,si le schimba viata pentru intodeauna.Max ii salveaza viata si ea ii descopera secretul.Din acel moment ei sunt conectati.
A doua tentatie ii va testa sufletul lui Max.Samantha Ann Summers este dulce,artistica,desteapta si increzatoare.Ea il va ajuta pe Max sa zambeasca din nou si poate chiar sa vindece greseala din trecut.Este posibil ca ea sa fie sufletul lui pereche si Max va lupta pentru asta cu fiecare fibra din fiinta lui.

Temperamentul lui Max si indecizia cu fetele il va implica intr-o serie de evenimente care il vor costa scump.El va test limita puterilor lui si noua relatie cu unchiul lui protectiv.Va castiga o iubire puternica si va pierde alta.

4 comentarii:

Maria spunea...

Asta e una din multele cărți pe care vreauuu să le citesc :D

Blacky spunea...

Din cate am vazut in prezent se face o campanie de publicare ca sa apara aceasta carte la noi in tara.Eu am inceput sa o citesc si o sa fac o recenzie dupa ce o termin.

Maria spunea...

Am auzit și eu de campanie și sper să se publice :D Abia aștept să văd recenzia, eu cred că e drăguță cartea asta :)

Blacky spunea...

Are un subiect destul de interesant.Si sunt sigura ca o sa iti placa.
In legatura cu campania probabil daca o sa se adune mai multi bloggeri o sa reuseasca.Asa s-a intamplat si cu Eternal Starling sau Creatura.Ambele carti au avut parte de campanii de publicare care au avut succes.