miercuri, 2 mai 2012

Recenzie:Aleea Intunericului.


MORGANVILLE ESTE UN LOC ATÂT DE DRĂGUŢ ÎN CARE SĂ TRĂIEŞTI…

… şi în care să mori, dacă nu te deranjează genul acesta de lucruri!

Acum, Claire i-a jurat credinţă Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oraş. Protecţia pe care i-o asigură contractul cu Fondatoarea nu prea are darul să-i liniştească pe cei apropiaţi ei. Dintr-odată, oamenii încep să moară pe capete şi în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vânând-o, iar un străvechi vampir îi transmite înfiorătoarea invitaţie de a veni să ia lecţii particulare în locuinţa sa izolată. În ce scop - Claire urmează să descopere curând… ceea ce va da un nou şi înspăimântător înţeles termenului de „cursuri serale”.

Parerea mea...
Al treilea volum din aceasta serie nu m-a dezamagit deloc si multumesc Librariei Online Libris pentru ca mi-a oferit sansa de a afla in continuare ce se intampla cu personajele mele preferate.Inca o carte pe care o pun in biblioteca mea si nu regret ca am citit-o.
Lucrurile devin din ce in ce mai periculoase,dar asta se intampla in Morganville!Claire Danvers ii jura credinta Ameliei.Michael este vampir...deci da lucrurile se complica.
Volumul trei din aceasta serie ne aduce alte aventuri in care Shane,Michael ,Eve si Claire dovedesc faptul ca iubirea si prietenia te poate salva intodeauna.
Shane nu se poate impaca cu gandul ca prietenul lui cel mai bun este acum vampir,si se considera vinovat desi nu recunoaste.Claire este obligata-asta din cauza ca ii jurase credinta Ameliei-sa invete de la un  vampir batran care are momente in care practic se comporta ca un nebun.Adevarul este ca nimic nu este ca la inceput.Lucruri rele se intampla mereu in Morganville,dar omorarea unor fete care nu sunt vampirii si felul in  care au fost omorate le da de inteles ca fratele lui Eve,Jason a are legatura.
Si in aceasta carte facem cunostinta cu mai multe personaje:Myrnin(vampirul de la care  Claire este obligata sa invete),atat detectivi Hess si Lowe ,cat si Gretchen si Hans(doua personae care sunt de-a dreptul insuportabile).Cand Claire credea ca cosmarul s-a terminat,totul o ia de la inceput.
Mi-a placut foarte mult.Legatura dintre Shane si Claire devin din ce in ce mai stransa,in timp ce Michael si Eve se bucura de faptul ca desi el este vampir se poate controla destul de bine.Asta este destul,nu?
Trebuie sa recunosc ca au fost momente in care am vrut sa las cartea jos,acele momente o implica pe Monica Morell si prietenele ei.
Aceasta serie nu este doar despre vampirii,si nici nu o puteti compara cu celelalte.Este complet diferita,si iti ofera posibilitatea de a invata ce inseamna prietenia si iubirea adevarata.
Intrebarea este de ce toate fetele ucise sunt aruncate la casa Glass?Sau cine este defapt acel criminal care incearca sa le insceneze totul?Oare ce se va intampla in continuare cu cei patru prieteni?Raspunsurile la aceste intrebari le veti afla doar daca veti citi Aleea Intunericului.

Ce mai vreau sa adaug este faptul ca imi place foarte mult coperta si in mare parte sunt bucuroasa ca nu au lasat pe cea din US.


Nota mea: 5/5.

Site de unde puteti comanda cartea.
Libris.(Ro si Eng)

Niciun comentariu: