sâmbătă, 5 mai 2012

Prima poza cu Ethan si Lena din Beautiful Creatures!

Eu abia astept sa vad acest film.Mi-a placut cartea si sunt de parere ca merita.Sunt curioasa sa aflu daca filmul va fi la fel sau mai bun.Pana atunci va recomand sa cititi cartea.
Primul volum din Cronicile Casterilor a aparut la editura Rao."Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt." Dragoste încă din prima clipă... Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare. Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului... Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va aparţine?


Click pe poza pentru a cumpara cartea.
Poza am gasit-o pe site-ul Silver Screened Novels unde este facuta o postare precum ca cei de la EW au publicat prima poza din film.

Niciun comentariu: