luni, 19 martie 2012

Recenzie:Immortal Embrace.

Sophia Pierce has suffered since her brother left, and is unsure if she will ever get over it. That is until her family decided to move to Wenham, Massachusetts. Her and her siblings have been ordered to protect their little sister, and must return to High school. This is where Sophia finds her soul mate Nathanial and life as she knows it is about to change.

As a vampire, Sophia has always kept to herself, but as a high school student will she learn to step out of her comfort zone a little? Sophia has found a best friend in a powerful witch and a love to call her own. That is until something tragic happens and blood is spilled. Will Sophia be able to resist the sweet scent of her beloved's blood?


!Va sugerez sa cititi cartea.Nu va luati dupa recenzia mea.Aceasta este parerea mea ,dar nu trebuie sa fie si parerea voastra. !

Immortal Embrace de Charlotte Blackwell nu este genul de carte care mi-a placut foarte mult.Mi s-a parut un pic prea exagerata si prea siropoasa pentru gustul meu.Mi s-a parut ciudat cum se petreceau lucrurile.
Felul in care au fost personajele transformate.Razboiul dintre clanuri.Si ,bineinteles,unde sunt vampirii apar si vrajitoarele.
La inceput am crezut ca o sa dau peste ceva total diferit.Ca voi avea sansa sa aflu alta poveste,dar nu.
In Immortal Embrace este vorba despre vampirii care isi cauta sufletul pereche.In cazul acesta Sophia-asa se numeste personajul principal-il gaseste pe cel destinat ei ,dar nu are curaj sa ii spuna ce este ea si ii este frica sa se apropie de el din cauza unor intamplari nefericite.
Nathaniel-sufletul pereche al Sophiei-afla adevarul.Si ghiciti ce?Il accepta foarte usor.Au fost si momente placute,si trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-a placut de fratele geaman al Sophiei-Alexander.
Nu vreau sa dau impresia ca nu mi-a placut absolut deloc.Carea a avut momente bune,dar si rele.Ei ,bine,cele rele au fost mai multe.
Povestea putea fi scrisa mai bine.Daca era mai multa actiune,si mai putina vorba,poate atunci totul era diferit.Insa se pare ca Charlotte a fost de alta parere.
Unde sunt Vampirii,eu cred ca trebuie mai multa actiune.Eu cred ca se putea mai mult.Personajele sunt bine descrise si destul de interesante.Povestea putea fi imbunatatita.
Am mai citit carti cu vampirii,si sincera sa fiu pe acelea le prefer de o mie de ori.
Aceasta carte-repet-nu mi-a placut foarte mult.

Parerea mea despre Coperta:Supeba.Mai faina decat continutul.

Nota mea este: 2/5.

2 comentarii:

Gavi spunea...

Am terminat de citit această carte.Au fost părţi în care nu am putut pune această carte jos pentru nimic ; părţi cand m-am întrebat dacă aş putea continua cu adevărat lectură. Povestea a fost bună, iar personajele au fost destul de interesante. A fost destul de frustrant pentru ca am citit absolut fascinat o pagină, apoi două pagini mai târziu eram gata să arunc cartea de perete

Problema mea principală a fost cred dialogul dintre Sofia şi Nathanial care mi s-a parut exagerat şi, uneori, destul de fals Nu sunt sigura dacă voi continua cu această serie.

Blacky spunea...

Exact acelasi lucru as putea sa spun si eu despre dialogurile dintre Nathanial si Sofia.Au fost exagerate si false..Pacat,deoarece subiectul a fost destul de interesant.