miercuri, 14 martie 2012

Immortal Essence.Incapatanata,Printesa Venus din Kelari in varsta de 16 ani vrea un singur lucru,sa devina nemuritoare,asta pana ,cand cineva o trimite pe pamant,ii omoara irrihunterul si ii ia familia.


Acuma ea vrea razbunare.


Mai intai trebuie sa se intoarca acasa.Dar inainte sa se intoarca in Kelari,Zeii i-au poruncit sa ajute un baiat arogant pe nume Michael ca sa isi gaseasca sufletul pereche.Dar ea nu stie nimic despre iubire.
Foarte rapid,inexperienta ei cu emotiile umane este acoperita de alte aspecte- adolescenti extraterestri controlati o cauta ca sa o omoara,si un grup guvernamental este pe urmele pentru capturarea si disectia ei.
Cel mai rau,Venus va suferi o moarte dureroasa-prin otravire,multumita atmosferei pamantului,daca va ramane in continuare pe pamant.Insa,Venus este o Printesa si are un plan.Bineinteles,cu ajutorul ei,Michael se va indragosti de o fata.

Dar nu mai are timp, iar Michael se indragosteste de fata gresita-Venus.

***


Pe Kelari,iadul exista.Este cunoscut ca Helker.
Ramien este zeul realmului.Este frumos,rau ,si oh,foarte seducator.In imperiul lui sunt trei sfere,fiecare mai rea decat alta.
Acolo trebuie sa mearga Venus.
In cea mai joasa sfera-cunoscuta ca X.Parintii ei sunt tinuti captivi acolo si singurul fel de ai salva este prin a face un pact cu Ramien.
Venus trebuie sa treaca prin trei incercari.Par imposibile.Cu siguranta nu vor fi usoare.Cel mai rau,cineva pe care il iubeste nu va scapa in viata.

Niciun comentariu: