sâmbătă, 15 octombrie 2011

Hei Hei!...

  Cateva lucruri care s-au intamplat si nu am avut timp sa le postez...
In primul rand Editura Leda ne face in continuare surprize placute.Fanii serie Night Huntress de Jeaniene Frost au sansa de a avea seria in biblioteca lor incepand cu anul 2012.Dragut ,nu?Eu inca nu am citit cartile si sper ca o sa am sansa in curand sa o fac.
Cateva informatii legate de aceasta serie:
Eroina seriei este Catherine Crawfield, pe scurt Cat, vampir pe jumătate, care vânează morţi vii, în speranţa că unul dintre aceştia este tatăl său – cel care s-a făcut vinovat de distrugerea vieţii mamei ei. În timpul acestui demers vindicativ, este capturată de Bones, un vampir vânător de recompense, şi este silită să încheie un parteneriat cu acesta. Parteneriat în acţiune, dar treptat ajunge să se îndrăgostească de el, au problemele pe care le are orice cuplu şi, în ciuda pasiunii năvalnice din relaţia lor, ajung să se despartă.
Apoi Cat devine Agentul Special Cat Crawfield, şi lucrează pentru guvern, având misiunea, acum oficială, de a scăpa lumea de morţii vii periculoşi. Ea încă mai foloseşte toate tehnicile pe care le-a învăţat de la Bones, fostul ei iubit sexy şi periculos, dar în momentul în care Cat devine ţinta unor tentative de asasinat, singura persoană care poate să o ajute este tot vampirul pe care l-a părăsit.
Ar trebui să urmeze perioada cea mai bună din viaţa lui Cat Crawfield. Cu iubitul ei Bones din nou alături, ea a reuşit să îi protejeze pe muritori de morţii vii periculoşi. Dar chiar dacă Cat s-a deghizat de nenumărate ori ca să îşi protejeze adevărata ei identitate de însetaţii consumatori de sânge, ea este până la urmă deconspirată şi astfel ajunge să se confrunte cu o mare primejdie, de parcă ar fi fost ferită de primejdii până acum!
Ce întorsătură iau lucrurile şi în ce aventuri se aruncă eroina, în ce carusel al pasiunii este prinsă veţi afla citind aceste prime trei cărţi ale seriei, începând cu sfârşitul primului trimestru al anului următor.
In continuare o sa ne bucuram de inca doua volume din seria Vampirii Sudului vor aparea in continuare  impreuna cu Bravo si Bravo Girl.Sper ca nu ati uitat de asta!Apoi in functie de vanzari se va lua o decizie in legatura cu restul volumelor.Sunt vesti bune deci daca chiar sunteti fani CUMPARATI!

Daca nu ati pierdut pana acum nici o rubrica din Suprizele de Miercuri oferite de Editura Leda inseamna ca sunteti la curent cu toate noutatile !Mie cel putin nu imi vine sa cred ,dar sper ca in continuare sa vem parte de  aceste surprize !Cel mai mult m-am bucurat cand am aflat ca una dintre seriile mele preferate o sa apara la noi,aceasta fiind:Divergent.Se pare ca genul distopian apare in sfarsit si la noi cum trebuie!Daca va amintit si Jocurile Foamei face parte din acest gen,dar eu cred ca nu o sa regretati cand o sa citit Divergent.De asemenea tin sa va reamintesc ca autoarea Veronica Roth este in Romania,in Cluj-Napoca.

Ca nu mai lungesc mult  discutia o sa postez din nou lista cu cartile care vor aparea in continuare la noi in tara.

LISTA APARIŢIILOR FANTASY ZONE PÂNĂ LA SFARŞITUL ANULUI 2011
Octombrie
Eve, primul volum din trilogia Eve de Anna Carey
Întoarcerea: Miez de noapte, volumul 7 din Jurnalele vampirilor de L. J. Smith
Dead Reckoning, volumul 11 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
Betrayals, volumul 2 din seria Altfel de îngeri de Lili St. Crow
Noiembrie
Revelations, volumul 3 din seria Sânge albastru de Melissa de la Cruz
Divergent, volumul 1 din trilogia Divergent de Veronica Roth
Paranormalcy, volumul 1 din seria Paranormalcy de Kierstin White (CORINTeens)
Uglies, volumul 1 din seria Uglies de Scott Westerfeld (CORINTeens)
This Dark Endeavour, volumul 1 din seria Ucenicia lui Victor Frankenstein de Kenneth Oppel
Unbelievable, volumul 4 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard
The Stolen, volumul 2 din trilogia Cele nouă vieţi ale lui Chloe King de Liz Braswell
The Lying Game, volumul 1 din seria The Lying Game de Sara Shepard
Decembrie
Fade Out, volumul 7 din seria Vampirii din Morganville de Rachel Caine
Scarabeul, volumul 3 din trilogia Profeţiile oracolului de Catherine Fisher (Corint Junior)
Succubus Shadows, volumul 5 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead

Ah!Si mai trebuie sa adaug faptul ca de astazi,datorita Juliei,ma puteti gasi si pe blogul Carti cu Colti .
Ii multumesc inca o data Juliei pentru aceasta sansa.