joi, 4 august 2011

Campanie pentru a sustine aparitia seriei Vampirii Sudului cu revista Bravo!

   Fanii True Blood/Vampirii Sudului au sansa sa arate cat de mult isi doresc ca aceasta serie sa apara cu Bravo!Eu nu am citit cartile si nici nu ma uit la serial.Recunosc mi-ar place sa citesc cartile,dar pentru asta trebuie sa le am in biblioteca.Deci ce ziceti?Sustineti sau nu?
Editura care a inceput campania este Leda,care in ultimul timp ne-a facut multe surprize placute si continua sa o faca.Cel putin surprizele de miercuri ne-a dat pe spate pe toti..pe mine m-au lasat fara comentarii!
Ok.Sa revenim la True Blood/Vampirii Sudului.
Iata la ce s-au gandit ei:
Dragii mei,
Aşa cum am discutat în comentariile de la diverse postări, încercăm să convingem echipa de la BRAVO să accepte cărţile seriei TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris ca insert în numerele viitoare.
Mă gândesc că am avea şanse de reuşită dacă fiecare dintre voi ar intra pe site-ul lor http://bravonet.ro/  şi ar cere acest lucru fie pe forum, fie la rubrica Q&A.Sau dacă aţi trimite email la adresa office@bravonet.ro.
Probabil că va trebui să pierdeţi ceva timp ca să vă înscrieţi în comunitatea lor, dacă nu cumva sunteţi deja membri, dar cred că e singura acţiune eficientă. Puteţi comenta şi aici, pe blog, dar nu cred că ar avea acelaşi efect doar dacă le transmit eu “Uitaţi cât de mulţi cititori îşi doresc asta!”
Ce ziceţi, vă încumetaţi?
Poll: Vreti ca seria Vampirii Sudului(True Blood) sa apara cu revista Bravo? 

Daca inca nu ati afla de aceasta serie o sa postez scurte rezumate pentru fiecare carte mai tarziu.Dar pana atunci ajutati pe cei de la Editura Leda sa-i convinga pe cei de la Bravo!;))

Sursa : Leda Blog

Later<3! 

Niciun comentariu: