joi, 21 iulie 2011

Let's talk about....(#3)


Am revenit cu rubrica Let's talk about...Cum cei de la Editura Leda ne-au dat minunata veste ca Kelley Armstrong a devenit EXCLUSIV autoare Leda,m-am gandit ca ar fi momentul ca sa vorbim si despre ea.
Dupa cum toti stiti Kelley a scris seria Fortelel Raului Absolut care a aparut si la noi in tara,iar acum urmeaza sa apara impreuna cu revista Bravo in august(sincera sa fiu merita citita seria deci don't forget to buy it!)De curand Kelley a publicat prima carte din seria Darkness Rising care din cate am inteles e ca un fel de continuare a seriei Darkest Powers,insa cu alte personaje.Am citit prima carte in engleza,si da ,e foarte faina!
Pentru inceput o sa scriu cateva informatii despre Kelley Armstrong apoi o sa urmeze o lista cu numele seriilor scrise de ea.

KELLEY ARMSTRONG este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseste povesti inca dinainte de a invata sa scrie. Primele ei incercari asternute pe hartie s-au dovedit insa dezastruoase. Daca i se cerea sa scrie o poveste despre fetite si papusi, in istorisirea ei apareau in mod invariabil fete transformate in stafii si papusi malefice, spre groaza si disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge sa creeze povesti ,",normale? au esuat. Astazi, ea continua sa urzeasca povesti cu stafii si demoni si varcolaci, din locul special in care scrie, aflat in pivnita casei.INVOCAREA este primul roman pentru adolescenti scris de Kelley si totodata primul volum din seria Fortele Raului Absolut.Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta serie, vizitati site-ul www.chloesaunders.com. 

Despre seria Darkest Powers(Fortele Raului Absolut).
In aceasta primul volum numit Invocarea,este vorba despre Chloe Saunders o adolescenta care tot ce isi dorea era sa aiba prieteni,o viata normala ,insa ea stie ca nimic din viata ei nu este normal.Totul incepe din momentul in care vede prima stafie,iar acea stafie o vede pe ea.Toate stafiile nu vor sa o mai lase in pace.
Aceasta este internata intr-un loc special pentru adolescenti "speciali" numit Sanatoriul Lyle.Acolo ea descopera lucruri care ii vor schimba total viata. 
In al doilea volum numit Rvelatia, Chloe impreuna cu prietenii ei incearca sa-si salveze viata din mainile celor de la Sanatoriu Lyle.Acolo in sanatoriu Chloe aflase adevarul despre ea,de ce vede stafii si de ce poate sa comunice cu ele,si mai apare o mica problema: trebuie sa se lupte si cu faptul ca fara sa vrea poate sa reinvie orice e mort.Afla ca toti cei de la sanatoriu sunt speciali ,ca ea,dar mai afla ca  s-au facut niste experimente pe ei ,iar Grupul Edison,cei care au facut experimentele,ii cauta ca sa-i lichideze.
In ultimul volum,adica Rafuiala, Chloe impreuna cu ceilalti reusesc sa scape de Grupul Edison si sa-l gaseasc pe tata baietiilor,Derek si Simon,dar pana atunci multe lucruri se intampla.Rezultatul tuturor acesto intamplari este unul destul de bun pentru Chloe,dar rau pentru Grupul Edison.

 Acestea au fost cateva informatii ca sa va faceti o idee despre ce este vroba in acesta serie,insa eu va recomand sa cititi cartile.Din fericire aveti sansa sa cititi aceste carti in august cand vor aparea impreuna cu revista Bravo sau daca nu doriti sa asteptati atat intrati pe site-ul Leda si comandatile online.

Series by Kelley Armstrong
Women of the Otherworld (13 books)
  13 carti din care au aparut doar 12 in strainatate,a 
13 a carte urmeaza sa apara in 2012.


Darkest Powers Trilogy (3 books)
 

Darkness Rising(3 books) 
 3 carti din care a aparut doar 1 carte,a 2 a urmeaza sa apara in 2012,iar a 3 a in 2013. 
 
 
Otherworld Stories (2 books) Niciun comentariu: