joi, 21 iulie 2011

KELLEY ARMSTRONG e acum, EXCLUSIV, autoare LEDA!

 Editura Leda in continuare ne aduce vesti bune!
Începând din 2 august 2011, după cum mulţi dintre voi au aflat, revista BRAVO a decis distribuirea trilogiei FORŢELE RĂULUI ABSOLUT în ediţie de chioşc, împreună cu revista, o dată la 2 săptămâni. Prin urmare, volumul 1, INVOCAREA, va fi distribuit cu revista Bravo din 2 august, volumul al doilea, REVELAŢIA, cu cea din 16 august, iar ultimul, RĂFUIALA, cu numărul din 30 august. Cărţile vor avea formatul de la JURNALELE LUI STEFAN (10,5x17,5 cm, paperback), şi vor fi la un pret asemănător, dacă nu identic cu acestea. Evident, vânzarea bună e, şi în acest caz, criteriul celor de la BRAVO de luat în seamă pentru distribuirea întregii trilogii!

După apariţia ediţiei de chioşc pregătim continuarea trilogiei sus-amintite, şi-anume, publicarea primelor două volume din trilogia DARKNESS RISING: THE GATHERING şi THE CALLING (cel mai probabil copertele vor fi cele prezentate aici!) Volumul 3 nu se ştie încă cum se va numi şi când va fi publicat (probabil în 2012). Volumele vor fi publicate în ediţie cartonată, primul mai mult ca sigur până la sfârşitul anului 2011. Vom încerca să avem un preţ cât mai tentant, cu mult sub preţurile obişnuite de hardcover. Dar, şi în acest caz, vânzarea bună e determinantă pentru obţinerea unui preţ bun!Totodată, vom publica o altă serie a autoarei, WOMEN OF THE OTHERWORLD. Aşa cum am spus în titlu, A TREIA LUNĂ PLINĂ se va numi MAGIE DE DOI BANI (la fel cum ‚Femei din lumea de dincolo’ va deveni ‚Femei din CealaltăLume’), şi va apărea la Editura LEDA! Va fi urmată de INDUSTRIAL MAGIC şi de HAUNTED la intervale pe care vi le vom comunica ulterior. Sper ca într-un orizont de timp rezonabil să vă bucuraţi de tot restul seriei şi să ajungem la zi cu ea. Pentru volumele rămase, din cele 14 câte vor fi publicate la ei până la sfârşitul acestui an, estimez cam un an şi jumătate. Adică, vom fi la zi la sfârşitul anului viitor.Vă prezint in acest info două tipuri de coperţi/două stiluri de abordare ale următoarelor 3 volume.
Yey!Abia astept!Nu am rabdareee!

2 comentarii:

Only Books spunea...

Si eu de-abia asteept!:x
Trebuie sa le am<3

Dee'

Blacky spunea...

Si eu!!
Imi place foarte mult cum scrie Kelley si sincera sa fiu nici nu ma mir ca cei de la Leda au decis sa publice mai multe cartii scrise de ea.
Abia astept sa imi cumpar celelalte doua volume din seria Fortele raului absolut.Le-am citit in engleza ,dar vreau sa le am in biblioteca alaturi de primul volum :D;))