luni, 27 iunie 2011

Vampirii din Morganville de Rachel Caine.1.Casa de Sticla.
Morganville este un mic oras universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate... unele chiar malefice. Atunci cand studenta Claire Danvers se muta din campus intr-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descopera ca persoanele cu care imparte locuinta nu dau prea multe semne de viata. Cu toate acestea, ele o vor apara pe Claire, atunci cand cele mai tainice secrete ale orasului vor iesi la lumina, lacome de sange proaspat.


Traducere de: Adrian Deliu
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010
Pret: 39.90 lei


2.Balul fetelor moarte.
Claire Danvers nu duce lipsa de provocari… cum ar fi viata printre creaturile noptii. Partea buna este ca are un strasnic vecin de camera (care are obiceiul sa dispara odata cu rasaritul soarelui) si un nou iubit (care are talentul de a da vesnic de necazuri).

Între timp, o fratie isi organizeaza anualul Bal al Fetelor Moarte si – surpriza! – Claire si prietena ei Eve, proscrisa ca si ea, sunt invitate. Fetele se duc la petrecere, sperand sa gaseasca acolo ajutorul de care au nevoie pentru salvarea lui Shane. Dar cand afla adevaratul motiv al invitatiei, intregul iad se dezlantuie, fiindca de data aceasta viii si mortii deopotriva sunt gata sa sfasie cortina noptii.

Traducere de: Adrian Deliu
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2010
Pret: 39.90 lei

3. Aleea intunericului.
GANVILLE ESTE UN LOC ATAT DE DRAGUT IN CARE SA TRAIESTI... 
... si în care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!

Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu Fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. Dintr-odata, oamenii încep sa moara pe capete si în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir îi transmite înfioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare în locuinta sa izolata. In ce scop – Claire urmeaza sa descopere curand... ceea ce va da un nou si înspaimantator înteles termenului de „cursuri serale”.

Traducere de: Adrian Deliu
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 39.90 lei

4.Banchetul Nebunilor.
MORGANVILLE NU ESTE CEEA CE PARE...
VAMPIRII DOMNESC ASUPRA ORASULUI...
SI A TUTUROR CELOR CARE LOCUIESC IN EL.In orasul universitar Morganville, vampirii si oamenii

au invatat sa traiasca intr-o pace relativa. Totusi, unii studenti – cum este si Claire Danvers – stiu ca, dupa lasarea intunericului, invatatura poate fi lasata pe planul doi, mai importanta fiind supravietuirea. Si asta, mai ales dupa sosirea domnului Bishop, tatal Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli. Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru. Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani, Claire realizeaza care este planul lui Bishop... ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville...


 Traducere de: Adrian Deliu
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 39.90 lei


Pentru a comanda -Click pe poze.

4 comentarii:

Pustoaica spunea...

Foarte frumos noul aspect!! Imi place la nebunie :D

Blacky spunea...

Si mie imi place foarte mult.Chiar ma gandeam ca blogul are nevoie de de o schimbare si ta-da!
Nu e cine stie ce dar totusi ..:D

Only Books spunea...

Am auzit despre seria asta:D
Multa lume o lauda, dar sincer, nu ma atrage;))

Blacky spunea...

Eu am citit primul volum..adica l-am terminat ieri si mi-a placut foarte mult.
Acum astept sa il cumpar pe al-doilea...
Si sper sa se intample cat mai repede :D