duminică, 15 mai 2011

Let's talk about....(#1)

        M-am gandit ca ar fi interesant sa incep sa pun si informatii despre autori faimosi si indragiti de noi.Autori precum: Richelle Mead,L.J Smith,Cassandra Clare,Becca Fitzpatrick si multi alti.
Pana acum am postat info doar despre carti...care pot sa spun ca au fost destul de multe,insa probabil voi deja le stiti despre alte bloguri sau de pe site-ul Goodreads .


Primul autor care va deschide rubrica : Let's talk about... este Richelle Mead. RICHELLE MEAD este o autoare americana de urban fantasy, atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti. A urmat cursurile Universitatii din Michigan si are un master in Religie comparata.In 2007, a debutat cu doua serii, una pentru adulti, Georgina Kincaid Series, iar cealalta pentru tineri, Academia Vampirilor, al carei prim volum da si titlul seriei. In anul urmator, lanseaza cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series. Succesul rapid al cartilor ei ii impune un ritm alert de publicare, pana in prezent avand in portofoliu nu mai putin de zece titluri din cele trei serii mentionate si ocupand pozitii de top in New York Times Bestseller List.Originara din Michigan, unde s-a nascut in 1976, Richelle locuieste in prezent la Seattle, impreuna cu sotul ei si patru pisici.


Series by Richelle Mead :
                                                                         1.Vampire Academy
  
                                                                          2.Georgina Kincaid 

 
3.Dark Swan
4.Bloodlines
 


Niciun comentariu: